lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kuvien kertomaa Vol 6


Tällä kertaa keskitymme enimmäkseen Aleksandran ja Tiduksen elämään, mutta ensin pari kuvaa eräästä sukuun kuuluvasta "uudesta" henkilöstä/henkilöistä.

Annamari oli saanut lapsen. Valitettavasti tämä lapsi ei ollut saatu hänen kihlattununsa Juhani Honkaniemen kanssa.

Juhani oli jo arvannut, että poika ei olisi hänen. Silti mies ei halunnut erota kihlatustaan, mutta hän aikoi ottaa selville kuka olisi lapsen oikea isä.

Annamari oli onnellinen pienestä pojastaan. Hän piti kumminkin visusti salassa sen, että poika oli Lukaksen. Hän halusi kovasti peustaa rakastajansa kanssa perheen, mutta ainoa ongelma olisi juurikin hänen kihlattunsa, joka oli vaarallinen vampyyri. (Lappi on myös vampyyri, koska Annamari on vampyyrin tytär)

Tidus Ja Aleksandra Dwyn

Tidus oli innostunut kouluttamaan Moppea tämän vanhoilla päivillä. Aleksandra ja Tidus eivät kumpikaan halunneet vielä perhettä. Niinpä he molemmat purkivat vapaa-aikaansa Moppeen. Tidus koulutti mielellään Moppea aina töiden jälkeen.

Ja Aleksandra kävi mielellään lenkillä koiran kanssa. Koiraa kävelyttäessä oli  hyvä miettiä asioita ja tulevaisuutta muutenkin. Nainen haaveili jopa muutosta toiseen kaupunkiin, esimerkiksi vaikkapa eksoottiseen Lucky Palmsiin.

Toisinaan Moppe sai nauttia ihan rauhassa eläkepäivistään rauhassa tonttukoirien kanssa.  Kieltämättä pariskunta alkoi jo hiukan pelkäämään, milloin Moppesta jättäisi aika. He suunnittelivat myös toisen nuoremman koiran ottamasta.

Pariskunta viettivät myös aikaansa vällyjen välissä. Toisinaan heidän menonsa alkoivat niin äkkiä, etteivät he kerenneet ajatella sitä, ettei kumpikaan vielä halunnut jälkikasvua.

Muutamia kuukausia myöhemmin Tidus kumminkin kiinnitti huomiota tyttöystävänsä erilaisiin vaatteisiin ja niinpä Aleksandra kertoikin poikaystävälleen odottavansa heidän esikoistaan. Kieltämättä nainen oli yllättävän innostunut asiasta. Olivathan he seurustelleet pitkään ja mitä Aleksandran ikään tulisi, hän olisi jo pian turhan vanha hankkimaan lapsia.

Kieltämättä myös Tiduksen reaktio oli yllätys. Mies jaksoi hymyillä kuin Naantalin aurinko uutisen jälkeen. Vaikka heidän suunnitelmiinsa olikin kuulunut vain pörröisiä koiravauvoja, oli mies ylpeä siitä, että hän olisi ensimmäinen SunsetValleyn serkuksista kuka saisi jälkikasvua. (Kukaan ei tiennyt  Lappi Lassilasta tässä vaiheessa)

Aleksandra ja Tidus olivat hurjan onnellinen nuori pari ja he jaksoivat innostua tulevasta lapsesta aikalailla. Mutta silti, heillä riitti rakkautta myös toisilleen.

Pariskunta vietti paljon aikaansa kirjastossa lukemassa lastenhoidosta, sillä heillä kummallakaan ei oikein ollut ketään keneltä kysyä miten lapsia tulisi hoitaa.

Myös Kuolema vieraili kirjastossa samaan aikaan. Hommiensa jälkeen tämä mustakaapuinen herra jäi hetkeksi lukemaan vielä jotain kirjaa, ennen kuin poistui voivotellen työnsä kurjuutta.

Naisen maha alkoi pyöristyä päivä päivältä enemmän ja Aleksandra alkoi jopa pitää lisäkiloistaan, joita vauvan myötä tuli. Aleksandran maailmankuva alkoi muuttua ja hän alkoi haluta elämältään enemmän vakautta tajutessaan, että hänestä tulisi pian äiti.

Eräänä iltana Tidus raahasikin tyttöystävänsä rantaan ja kosi tätä siellä. Tiduksella ei ollut tietoa siitä, että aikoinaan juurikin samalla rannalla, hänen ukkinsa oli kosinut heidän sukunsa vahvinta naista, Tiduksen mummoa, Syrenaa.

Juhlavasti mies pujotti sormuksen tulevan puolisonsa sormeen. Nainen heitti vitsinä, että he voisivat hänen mielestään mennä koruttomasti saman tien vaikka naimisiin. Hänestä olisi ihanaa olla yksi monista Rouva Dwyneistä.

Tidus päätti, että heillä ei olisi mitään syytä lykätä häitä. Huonojen sukulaisuhdeiden takia häihin tuskin edes tulisi ketään, joten he päättivät mennä naimisiin hyvin koruttomasti. Eikä se tapahtunut hetkeäkään liian aikaisin sillä...

Sillä heidän päästyään kotiovelle Aleksandran poltot alkoivat ja heidän täytyi lähteä siltä seisomalta sairaallalle päin.

Kaksikko palasi hyvin järkyttyneenä kotiin. Tidus oli niin järkyttynyt, ettei edes osannut auttaa vaimoansa tuomaan lapsia kotiin. Aleksandra oli nimittäin synnyttänyt yön aikana heidän esikoisensa. Kyllä lapsia tuli kertaheitolla kolme. Yksi poika ja kaksi tyttöä.

Lasten hoito kävi työstä. Tyttö saivat nimikseen Camille (Tarkka silmäinen, Sottapytty) ja Fran (Sottapytty, Urheilullinen). Pariskunta joutui jopa palkkaamaan lapsenvahdin avukseen, sillä kolme lasta työlisti heitä aivan liikaa.

Niinpä kaksikko ottikin, joka ainoan hetken jonka saattoi itselleen. He muistivat hoitaa suhteen jokaista osa-aluetta kolmesta ihanasta lapsesta huolimatta.

Valitettavasti he eivät muistaneet vaalia yhtä asiaa. Niinpä pian Aleksandrta olikin jälleen raskaana. Nainen oli haaveillut perheestä mutta hänen  hermojaan raastoi ajatus siitä, että kolmoset olivat vielä aivan pieniä ja uusi vauva syntyisi juuri kolmosten ollessa pahimmassa iässä.

Raskaudestaan huolimatta nainen hoisi urheasti lapsia. Varsinkin Demyan (Paha, Nero) oli hänen silmätikkunsa. Aleksandrasta oli ihanaa kun hän oli saanut niin tytöt kuin pojankin.

Kuukausien jälkeen tuli viimein yöllä aika lähteä sairaalaan synnyttämään. Tidus olisi mielummin jäänyt kotiin, mutta Aleksandra ei halunnut ottaa riskiä, että jotain kauheaa tapahtuisi.

Kotiin palatessaan molemmat olisivat halunneet silti itkeä. Lapsen sijasta heille oli syntynyt kaksi poikaa Ayman (Yksinäinen susi, Herkästi innostuva) ja Saix (Tarkka silmäinen ja Herkkä uninen). Heillä oli nyt suurperhe ja mikä pahinta kolmeset tarvitsivat paljon huolenpitoa, koska kasvaisivat pian taaperoiksi ja kaikki taidot pitäisi opettaa.

Tälläinen extra tällä kertaa. Eli Dwynien suku on kasvanut taas ihan kiitettävästi. Täytyy sanoa, että en ihan näin suurta perhettä kaksikolle ajatellut, mutta se vain tapahtui. Kaikki lapset olivat harmi vain ihan normaali ihoisia, mutta toivotaan, että tähänkin sukuhaaraan, jossain vaiheessa tulisi sini-ijoinen merenneito vauva.

1 kommentti:

Muista, Jokainen kommentti auttaa kirjoittajaa jatkamaan tuskaisena päivänä. Kiitos kommentistasi.